Savutuvan Apaja

16_Savutuvan_apaja_kesa2016_085

Päijänteen syleilyssä, luonnonsuojellussa Haapasaaressa sijaitseva Savutuvan Apaja tarjoaa kokonaisvaltaisia kokemuksia vierailleen kaikkina vuodenaikoina.

Toteutamme tunnelmallisia tilaisuuksia yritys- ja yksityisryhmille tilauksesta, virkistymistä uniikeissa saunoissamme Päijänteen rannalla sekä tarjoamme nautintoja herkullisen ruoan ja juoman parissa ainutlaatuisissa tiloissamme.

Savutuvan Apaja sijaitsee vesitse 4km ja teitse 12 km päässä Jyväskylästä. Keskeinen sijainti ja hyvät laiva- ja tieyhteydet mahdollistavat vaivattoman ja nopean siirtymisen.


aluekuvaPERHEYRITYS JO TOISESSA SUKUPOLVESSA
Savutuvan Apajan historia ulottuu vuoteen 1981, jolloin Apposten perheen rakkaus suomalaiseen historiaan synnytti idean paikasta, joka kertoisi vanhan Suomen tarinaa edelleen nykypäivän tavoin.

Savutuvan Apaja koostuu tänä päivänä yli 30 keskisuomalaisesta talonpoikaisrakennuksesta, joista vanhin on yli 200 vuotta. Pihapiiri ja sen hirsiset rakennukset henkivät vanhan Suomen tarinaa tarjoten rauhaisan ja kiireettömän paikan ajan viettoon.

MEILLE TÄRKEÄÄ
Suomalaisuus ja vieraanvaraisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Näiden arvojen ympärille olemme vuosien varrelle rakentaneet monipuolisen palvelukokonaisuuden, joka takaa laadukkaan ja ainutlaatuisen käyntikokemuksen.

Me kohtaamme vieraamme yksilöinä ja uskomme laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun.

Tervetuloa kokemaan Savutuvan Apajan ainutlaatuinen tunnelma!